Bir dilimiyle İtalya'ya yolculuk: Tiramisu, aşkın ve kahvenin lezzetli buluşması! Tiramisu hazırlamak için öncelikle mascarpone peyniri, yumurta sarısı ve şeker çırpılarak pürüzsüz bir krema elde edilir. Ayrı bir kapta kedi dili bisküvileri, güçlü bir espressoya batırılarak kahvenin zarif dokunuşuyla tatlandırılır. Bisküviler ve krema, bir kabın içinde kat kat dizilerek lezzetler bir araya getirilir. Son olarak, üzerine bolca kakao serpilir ve tatlı buzdolabında birkaç saat dinlendirilerek kıvam alması sağlanır. Kahvenin zarif dokunuşuyla tatlanan, damağınızda şiir yazdıran tiramisu, her lokmada sizi İtalya'nın romantik havasına taşır!
Bir dilimiyle İtalya'ya yolculuk: Tiramisu, aşkın ve kahvenin lezzetli buluşması! Tiramisu hazırlamak için öncelikle mascarpone peyniri, yumurta sarısı ve şeker çırpılarak pürüzsüz bir krema elde edilir. Ayrı bir kapta kedi dili bisküvileri, güçlü bir espressoya batırılarak kahvenin zarif dokunuşuyla tatlandırılır. Bisküviler ve krema, bir kabın içinde kat kat dizilerek lezzetler bir araya getirilir. Son olarak, üzerine bolca kakao serpilir ve tatlı buzdolabında birkaç saat dinlendirilerek kıvam alması sağlanır. Kahvenin zarif dokunuşuyla tatlanan, damağınızda şiir yazdıran tiramisu, her lokmada sizi İtalya'nın romantik havasına taşır!
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.