Siyah Kalamarlı Hamburger Ekmeği

Un, su, tereyağı ve süt, özel makinelerde homojen bir şekilde yoğrulur. Yoğurma işlemi sonrasında, hamur belirli gramajlarda kesilir ve mayalanmaya bırakılır. Mayalanma süreci, yaklaşık 45 dakika sürer. Bu süreç boyunca hamurun iç yapısı olgunlaşır ve ideal kıvama ulaşır. Mayalandıktan sonra, hamurun üzerine yumurta sürülerek altın renginde ve çıtır çıtır pişmesi sağlanır. Sonrasında, hamburger ekmeği fırında pişirilmek üzere hazır hale gelir. Fırında pişen ekmekler, dışı çıtır, içi ise yumuşacık ve puf puf olur. Böylece, lezzetli ve taze hamburger ekmekleri ortaya çıkar, hamburgerlerinize mükemmel bir temel oluşturur.

Siyah Kalamarlı Hamburger Ekmeği

3 gün önceden hazırlanmış ekşi mayayı kuru ortamda ve oda sıcaklığında muhafaza ettikten sonra çavdar veya tam buğday unuyla tazelenir ve bir gün daha dinlenmeye bırakılır. Bu ekşi maya hamurumuz bu süreçte ekşi maya ekmek yapımına kullanımına hazır hale gelecektir.1 kg ekmek hamuruna 300 gr ölçek olacak şekilde ürün hazırlanmaya başlanır . Toplamda 3 tur olacak şekilde hamur katlanarak yarımşar saat dinlenmeye bırakılır. İşlenen hamur ekmek şekli verildikten sonra +4 derecede 12 saat boyunca fermente edilir ve ertesi gün 220 derecede 45 dk süreyle pişirilmeye bırakılır.

03
Günlük Taze Üretim

Günlük Taze Üretim

Her saat taze ekmeklerimizle, lezzeti, sıcaklığı ve doğallığı sofranıza özenle getiriyoruz.
01
Güleryüzlü Hizmet

Güleryüzlü Hizmet

Siz değerli müşterilerimize her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunuyoruz.
02
Doğal ve Katkısız İçerik

Doğal ve Katkısız İçerik

Ürünlerimiz, tamamen doğal ve katkısız içeriklerle özenle hazırlanır.
04
Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik ve organizasyonlarınız için eşsiz lezzetler sunuyoruz.
Call Now Button