Hamurumuzun içeriği un, tuz, maya ve sıvı yağ kullanılarak özenle hazırlanır. Bu temel malzemeler, ideal kıvamı elde etmek için titizlikle karıştırılır ve yoğrulur. Hazırlanan hamur, tost ekmeği çeşitlerine uygun olacak şekilde revize edilerek istenilen forma getirilir ve şekil verilir. Daha sonra pişirme aşamasına geçilir. Hamurlar, 190 derece sıcaklıkta 50 dakika boyunca özenle pişirilir. Bu süreç sonunda, altın sarısı rengini almış, yumuşak dokulu ve lezzetli tost ekmeği çeşitlerimiz hazır hale gelir. 2000 gr (jumbo), 1650 gr ve 1000 gr olmak üzere farklı gramajlarda üretilmektedir.
Hamurumuzun içeriği un, tuz, maya ve sıvı yağ kullanılarak özenle hazırlanır. Bu temel malzemeler, ideal kıvamı elde etmek için titizlikle karıştırılır ve yoğrulur. Hazırlanan hamur, tost ekmeği çeşitlerine uygun olacak şekilde revize edilerek istenilen forma getirilir ve şekil verilir. Daha sonra pişirme aşamasına geçilir. Hamurlar, 190 derece sıcaklıkta 50 dakika boyunca özenle pişirilir. Bu süreç sonunda, altın sarısı rengini almış, yumuşak dokulu ve lezzetli tost ekmeği çeşitlerimiz hazır hale gelir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.