Un, su, tuz, şeker, sıvı yağ ve maya bir kapta birleştirilerek iyice karıştırılır. Karışım, 5 dakika düşük hızda, ardından 10 dakika yüksek hızda yoğrularak kıvamlı bir hamur elde edilir. Hazırlanan hamur, tezgaha alınır ve yuvarlak bezelere ayrılır. Her bezeye ortadan bir miktar sıvı yağ eklenir ve şekil verilerek elle açılır. Hamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade ve zeytinli olarak üretilmektedir.
Un, su, tuz, şeker, sıvı yağ ve maya bir kapta birleştirilerek iyice karıştırılır. Karışım, 5 dakika düşük hızda, ardından 10 dakika yüksek hızda yoğrularak kıvamlı bir hamur elde edilir. Hazırlanan hamur, tezgaha alınır ve yuvarlak bezelere ayrılır. Her bezeye ortadan bir miktar sıvı yağ eklenir ve şekil verilerek elle açılır. Hamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade ve zeytinli olarak üretilmektedir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.