Çavdarlı Roggen Brot, çavdar ununun yoğun kullanıldığı, ekşi ve zengin aromalı bir ekmektir. Çavdar unu, buğdaya göre daha koyu ve ekşimsi bir tat verir. Ekmek, çavdar unu, su, tuz ve maya ile yoğrulup, uzun süre mayalanarak fırınlanır. Çıtır kabuğu ve yumuşak iç dokusu ile özellikle peynir, et ve füme balık gibi lezzetlerle mükemmel uyum sağlar. Sağlıklı ve doyurucu bir seçenek olarak kahvaltılarda tercih edilir. 450 gr olarak üretilmektedir.
Çavdarlı Roggen Brot, çavdar ununun yoğun kullanıldığı, ekşi ve zengin aromalı bir ekmektir. Çavdar unu, buğdaya göre daha koyu ve ekşimsi bir tat verir. Ekmek, çavdar unu, su, tuz ve maya ile yoğrulup, uzun süre mayalanarak fırınlanır. Çıtır kabuğu ve yumuşak iç dokusu ile özellikle peynir, et ve füme balık gibi lezzetlerle mükemmel uyum sağlar. Sağlıklı ve doyurucu bir seçenek olarak kahvaltılarda tercih edilir. 450 gr olarak üretilmektedir. Hamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade ve zeytinli olarak üretilmektedir.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.