Çavdarlı Rogenn Brot

Çavdarlı Roggen Brot, çavdar ununun yoğun kullanıldığı, ekşi ve zengin aromalı bir ekmektir. Çavdar unu, buğdaya göre daha koyu ve ekşimsi bir tat verir. Ekmek, çavdar unu, su, tuz ve maya ile yoğrulup, uzun süre mayalanarak fırınlanır. Çıtır kabuğu ve yumuşak iç dokusu ile özellikle peynir, et ve füme balık gibi lezzetlerle mükemmel uyum sağlar. Sağlıklı ve doyurucu bir seçenek olarak kahvaltılarda tercih edilir. 450 gr olarak üretilmektedir.

Çavdarlı Rogenn Brot

Çavdarlı Roggen Brot, çavdar ununun yoğun kullanıldığı, ekşi ve zengin aromalı bir ekmektir. Çavdar unu, buğdaya göre daha koyu ve ekşimsi bir tat verir. Ekmek, çavdar unu, su, tuz ve maya ile yoğrulup, uzun süre mayalanarak fırınlanır. Çıtır kabuğu ve yumuşak iç dokusu ile özellikle peynir, et ve füme balık gibi lezzetlerle mükemmel uyum sağlar. Sağlıklı ve doyurucu bir seçenek olarak kahvaltılarda tercih edilir. 450 gr olarak üretilmektedir. Hamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade ve zeytinli olarak üretilmektedir.

03
Günlük Taze Üretim

Günlük Taze Üretim

Her saat taze ekmeklerimizle, lezzeti, sıcaklığı ve doğallığı sofranıza özenle getiriyoruz.
01
Güleryüzlü Hizmet

Güleryüzlü Hizmet

Siz değerli müşterilerimize her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunuyoruz.
02
Doğal ve Katkısız İçerik

Doğal ve Katkısız İçerik

Ürünlerimiz, tamamen doğal ve katkısız içeriklerle özenle hazırlanır.
04
Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik ve organizasyonlarınız için eşsiz lezzetler sunuyoruz.
Call Now Button