Kruvasan sandviç ekmeği hazırlamak için un, tuz, şeker, maya, sıvı yağ, yumurta ve süt bir araya getirilir; katmanlı ve hafif yapıyı oluşturmak için tereyağı ile birkaç kez katlanarak açılır ve hamur 5 dakika yavaş, ardından 10 dakika hızlı hızda karıştırılarak kıvam alması sağlanır. Kıvama gelen hamur 10 dakika dinlendirildikten sonra açılır, istenilen boyutlarda kesilir, katlanarak kruvasan formu verilir ve üzerine yumurta karışımı sürülür. Fırına verilmeden önce son bir dinlendirme yapılır, ardından eşit kabarma ve altın sarısı bir renk elde etmek için fırın sıcaklığı dikkatle ayarlanır.
Kruvasan sandviç ekmeği hazırlamak için un, tuz, şeker, maya, sıvı yağ, yumurta ve süt bir araya getirilir; katmanlı ve hafif yapıyı oluşturmak için tereyağı ile birkaç kez katlanarak açılır ve hamur 5 dakika yavaş, ardından 10 dakika hızlı hızda karıştırılarak kıvam alması sağlanır. Kıvama gelen hamur 10 dakika dinlendirildikten sonra açılır, istenilen boyutlarda kesilir, katlanarak kruvasan formu verilir ve üzerine yumurta karışımı sürülür. Fırına verilmeden önce son bir dinlendirme yapılır, ardından eşit kabarma ve altın sarısı bir renk elde etmek için fırın sıcaklığı dikkatle ayarlanır.
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.