Kruvasan Sandviç Ekmeği

Kruvasan sandviç ekmeği hazırlamak için un, tuz, şeker, maya, sıvı yağ, yumurta ve süt bir araya getirilir; katmanlı ve hafif yapıyı oluşturmak için tereyağı ile birkaç kez katlanarak açılır ve hamur 5 dakika yavaş, ardından 10 dakika hızlı hızda karıştırılarak kıvam alması sağlanır. Kıvama gelen hamur 10 dakika dinlendirildikten sonra açılır, istenilen boyutlarda kesilir, katlanarak kruvasan formu verilir ve üzerine yumurta karışımı sürülür. Fırına verilmeden önce son bir dinlendirme yapılır, ardından eşit kabarma ve altın sarısı bir renk elde etmek için fırın sıcaklığı dikkatle ayarlanır.

Kruvasan Sandviç Ekmeği

Kruvasan sandviç ekmeği hazırlamak için un, tuz, şeker, maya, sıvı yağ, yumurta ve süt bir araya getirilir; katmanlı ve hafif yapıyı oluşturmak için tereyağı ile birkaç kez katlanarak açılır ve hamur 5 dakika yavaş, ardından 10 dakika hızlı hızda karıştırılarak kıvam alması sağlanır. Kıvama gelen hamur 10 dakika dinlendirildikten sonra açılır, istenilen boyutlarda kesilir, katlanarak kruvasan formu verilir ve üzerine yumurta karışımı sürülür. Fırına verilmeden önce son bir dinlendirme yapılır, ardından eşit kabarma ve altın sarısı bir renk elde etmek için fırın sıcaklığı dikkatle ayarlanır.

03
Günlük Taze Üretim

Günlük Taze Üretim

Her saat taze ekmeklerimizle, lezzeti, sıcaklığı ve doğallığı sofranıza özenle getiriyoruz.
01
Güleryüzlü Hizmet

Güleryüzlü Hizmet

Siz değerli müşterilerimize her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunuyoruz.
02
Doğal ve Katkısız İçerik

Doğal ve Katkısız İçerik

Ürünlerimiz, tamamen doğal ve katkısız içeriklerle özenle hazırlanır.
04
Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik ve organizasyonlarınız için eşsiz lezzetler sunuyoruz.
Call Now Button