Lezzetin zirvesi, tatlı dünyasının en sofistike dokunuşu: San Sebastian Cheesecake! Bu eşsiz İspanyol harikasını hazırlamak için krem peynir, şeker, yumurta, krema ve az miktarda un bir araya getirilerek pürüzsüz bir karışım oluşturulur. Karışım, yağlı kağıt serili bir kalıba dökülür ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri karamelleşip hafifçe çatlayana kadar pişirilir. Tatlı sevenlerin listesinde baş köşeye oturan bu cheesecake, yumuşak dokusuyla her lokmada adeta erir. Soğuduktan sonra servis edilen San Sebastian Cheesecake, kendine has yanık yüzeyiyle sofralarınıza İspanyol zarafetini taşır!
Lezzetin zirvesi, tatlı dünyasının en sofistike dokunuşu: San Sebastian Cheesecake! Bu eşsiz İspanyol harikasını hazırlamak için krem peynir, şeker, yumurta, krema ve az miktarda un bir araya getirilerek pürüzsüz bir karışım oluşturulur. Karışım, yağlı kağıt serili bir kalıba dökülür ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri karamelleşip hafifçe çatlayana kadar pişirilir. Tatlı sevenlerin listesinde baş köşeye oturan bu cheesecake, yumuşak dokusuyla her lokmada adeta erir. Soğuduktan sonra servis edilen San Sebastian Cheesecake, kendine has yanık yüzeyiyle sofralarınıza İspanyol zarafetini taşır!
Zeron Bakery, Beşiktaş’ta küçük bir butik dükkanda başlayan hikayesiyle, ekmek çeşitleri ve sandviçleriyle sektöre yenilikçi bir soluk getirmiştir.