Açma Çeşitlerimiz

Un, su, tuz, şeker, sıvı yağ ve maya bir kapta birleştirilerek iyice karıştırılır. Karışım, 5 dakika düşük hızda, ardından 10 dakika yüksek hızda yoğrularak kıvamlı bir hamur elde edilir. Hazırlanan hamur, tezgaha alınır ve yuvarlak bezelere ayrılır. Her bezeye ortadan bir miktar sıvı yağ eklenir ve şekil verilerek elle açılır. Hamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade ve zeytinli olarak üretilmektedir.

Açma Çeşitlerimiz

Un, su, tuz, şeker, sıvı yağ ve maya bir kapta birleştirilerek iyice karıştırılır. Karışım, 5 dakika düşük hızda, ardından 10 dakika yüksek hızda yoğrularak kıvamlı bir hamur elde edilir. Hazırlanan hamur, tezgaha alınır ve yuvarlak bezelere ayrılır. Her bezeye ortadan bir miktar sıvı yağ eklenir ve şekil verilerek elle açılır. Hamur, istenilen şekil verildikten sonra işlenmeye devam edilir ve mayalanma işlemine bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 35 dakika sürer. Mayalanan hamurlar pişirme için hazır hale gelir ve fırına gönderilir. Sade ve zeytinli olarak üretilmektedir.

03
Günlük Taze Üretim

Günlük Taze Üretim

Her saat taze ekmeklerimizle, lezzeti, sıcaklığı ve doğallığı sofranıza özenle getiriyoruz.
01
Güleryüzlü Hizmet

Güleryüzlü Hizmet

Siz değerli müşterilerimize her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunuyoruz.
02
Doğal ve Katkısız İçerik

Doğal ve Katkısız İçerik

Ürünlerimiz, tamamen doğal ve katkısız içeriklerle özenle hazırlanır.
04
Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik ve organizasyonlarınız için eşsiz lezzetler sunuyoruz.
Call Now Button