Danish Çeşitleri

Un, su, tereyağı, şeker ve maya ile hazırlanan kruvasan hamuru yuvarlak bezeler haline getirilerek 20 dakika dinlendirilir. Daha sonra vergelde (hamur açma makinesi) açılır. Her bir hamura yaklaşık 1 kg tereyağı ile katlama yapılır ve toplamda 3 tur uygulanır. Her turdan sonra hamur yarım saat dinlendirilir. Son aşamada, hamur yeniden açılıp üçgen şeklinde kesilir ve mayalanmaya bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 2 saat sürer. Şekil verilen kruvasan hamurları pişirilmeye hazır hale gelir. İstenirse donuk olarak da kullanılabilir

Danish Çeşitleri

Un, su, tereyağı, şeker ve maya ile hazırlanan kruvasan hamuru yuvarlak bezeler haline getirilerek 20 dakika dinlendirilir. Daha sonra vergelde (hamur açma makinesi) açılır. Her bir hamura yaklaşık 1 kg tereyağı ile katlama yapılır ve toplamda 3 tur uygulanır. Her turdan sonra hamur yarım saat dinlendirilir. Son aşamada, hamur yeniden açılıp üçgen şeklinde kesilir ve mayalanmaya bırakılır. Mayalanma süresi yaklaşık 2 saat sürer. Şekil verilen kruvasan hamurları pişirilmeye hazır hale gelir. İstenirse donuk olarak da kullanılabilir

Çilekli Danish

Çikolatalı Danish

Fındıklı Çikolatalı Danish

Yaban Mersinli Kremalı Danish

Çilekli Kremalı Danish

03
Günlük Taze Üretim

Günlük Taze Üretim

Her saat taze ekmeklerimizle, lezzeti, sıcaklığı ve doğallığı sofranıza özenle getiriyoruz.
01
Güleryüzlü Hizmet

Güleryüzlü Hizmet

Siz değerli müşterilerimize her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunuyoruz.
02
Doğal ve Katkısız İçerik

Doğal ve Katkısız İçerik

Ürünlerimiz, tamamen doğal ve katkısız içeriklerle özenle hazırlanır.
04
Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik ve organizasyonlarınız için eşsiz lezzetler sunuyoruz.
Call Now Button