Sade Tost Ekmeği

Hamurumuzun içeriği un, tuz, maya ve sıvı yağ kullanılarak özenle hazırlanır. Bu temel malzemeler, ideal kıvamı elde etmek için titizlikle karıştırılır ve yoğrulur. Hazırlanan hamur, tost ekmeği çeşitlerine uygun olacak şekilde revize edilerek istenilen forma getirilir ve şekil verilir. Daha sonra pişirme aşamasına geçilir. Hamurlar, 190 derece sıcaklıkta 50 dakika boyunca özenle pişirilir. Bu süreç sonunda, altın sarısı rengini almış, yumuşak dokulu ve lezzetli tost ekmeği çeşitlerimiz hazır hale gelir. 2000 gr (jumbo), 1650 gr ve 1000 gr olmak üzere farklı gramajlarda üretilmektedir.

Sade Tost Ekmeği

3 gün önceden hazırlanmış ekşi mayayı kuru ortamda ve oda sıcaklığında muhafaza ettikten sonra çavdar veya tam buğday unuyla tazelenir ve bir gün daha dinlenmeye bırakılır. Bu ekşi maya hamurumuz bu süreçte ekşi maya ekmek yapımına kullanımına hazır hale gelecektir.1 kg ekmek hamuruna 300 gr ölçek olacak şekilde ürün hazırlanmaya başlanır . Toplamda 3 tur olacak şekilde hamur katlanarak yarımşar saat dinlenmeye bırakılır. İşlenen hamur ekmek şekli verildikten sonra +4 derecede 12 saat boyunca fermente edilir ve ertesi gün 220 derecede 45 dk süreyle pişirilmeye bırakılır.

03
Günlük Taze Üretim

Günlük Taze Üretim

Her saat taze ekmeklerimizle, lezzeti, sıcaklığı ve doğallığı sofranıza özenle getiriyoruz.
01
Güleryüzlü Hizmet

Güleryüzlü Hizmet

Siz değerli müşterilerimize her zaman güler yüzlü ve kaliteli hizmet sunuyoruz.
02
Doğal ve Katkısız İçerik

Doğal ve Katkısız İçerik

Ürünlerimiz, tamamen doğal ve katkısız içeriklerle özenle hazırlanır.
04
Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik & Organizasyonlar

Etkinlik ve organizasyonlarınız için eşsiz lezzetler sunuyoruz.
Call Now Button